Visning

Fastigheten kommer säljas genom att vi förser information här via hemsidan. Det finns handlingar (Intäkter och kostnader samt investeringsförteckning) som kräver underskrivet sekretessavtal (se mall nedan) som fylls i och skickas in tillsammans med kopia/foto på din legitimation.

 

Utöver detta så kommer vi arrangera öppen visning där ni får tillgång till huset och göra den undersökning som behövs. Nästa öppna visning är lördagen den 26 mars 2022. FÖRANMÄLAN KRÄVS (då får ni också tiden då vi är på plats) till genvagen2hyllinge@gmail.com

 

Att notera inför visningen:

  • Lägenheterna är inte korrekt flyttstädade, vilket vi ber er ha överseende med. Fastigheten säljs som den står, men vi kan såklart ordna så att fastigheten är städad (tillägg).
  • Förrådsutrymmena och källaren är INTE tömda, vilket de kommer att vara om inte annat överenskommits.
  • Det finns kyl/frys i B0 och C0-2 som behövs bytas ut (inte fräscha). Vi har extra andra att ställa dit (finns i källaren).
  • Det finns en skada i taket på ena sovrummet i C0-2 och den kommer att åtgärdas innan påsk.
  • Notera att fastigheten säljs med full friskrivningsklausul då ägaren inte varit på plats i flera år och inte känner till allt om fastigheten.
  • Fastigheten är alltså fri från besittningsrätter och fullt tillgänglig för Köparen.
  • Värmen i fastigheten slogs ifrån 2022-03-15, när den sista hyresgästen flyttade ut (pga det extrema elpriset och att vi valt att inte fylla på oljetanken, så har uppvärmningskostnaderna vida överstigit den hyresintäkt vi fick för den lägenhet som varit uthyrd).

Notera också att bottenvåningen (tre lägenheter) står som lokal, men där det funnits lägenheter sedan 2016, och det gjorts inspektioner från kommunen under denna tid. Detta lär vara värt att kolla upp om man avser att behålla lägenheterna (men det finns således möjligheter att göra om bottenvåningen till lokaler).


Hämta
Sekretessavtal
Ladda ner, fyll i och sänd till genvagen2hyllinge@gmail.com
Sekretessavtal Genvägen 2 Hyllinge.pdf
Adobe Acrobat-dokument 48.6 KB